17ª etapa: De Torres de Segre a Seròs (Camí de St Jaume per la Cerdanya i el Segre)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: Camí de Sant Jaume per la Cerdanya i el Segre
Diumenge, 17 de febrer de 2019
17ª etapa: De Torres de Segre a Seròs
Distància: 18,8 km.
Itinerari previst:

TORRES DEL SEGRE, plaça de l’Església, carrer de la Vall, carrer de la Creu,carrer de Pau Casals, Escorxador municipal, carrer Antoni Gaudí, camí de Tingudes, canal de Seròs, pantà del Secà, presa de la Vall del Secà, presa de la Valleta, tossal de Joquers, mas de Guixers, pantà d’Utxesa, camí de Sarroca de Lleida, mas de Manotx, mas de Pep del Mingo, mas de Tonet, camí de Capell, mas de Santiago, crta. de Torres de Segre a la central de Seròs, mas de l’Isidro, crta. d’Aitona, creuarem el Segre, cambra del Madrilenyo, lo Sulfuro, AITONA, carrer de les Escoles, carrer del Dr. Pere Piñol, Ajuntament d’Aitona, carrer de la Sèquia, carrer de Fraga, camí de la Vall de Grau, pantà d’Aitona, cova del Pare Palau, Castell de Carratalà, Sant Joan de Carratalà, granja Izcara, creuarem la crta. LP-7041, mas de Moixila, mas de’Indalecio, mas de Ton de Trudes, Llavaneres, mas d’Antoni Ramonet, mas del Ric, Les Bandes, camí de Mitjamil, granja de Josep Oto, pont de Mitjamil, SERÒS, carrer dels Horts, raval de la Sèquia, carrer Major, plaça Major, Palau dels Marquesos d’Aitona.

DIFICULTAT: Fàcil.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.
* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.
* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.
* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.
* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 14 de febrer o abans, en cas de quedar exhaurides les places
* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com
Propera etapa d’aquest cicle: Març 2019 (Seròs a Mequinensa).

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.