2a etapa. Cornellà de Llobregat – Sant Joan Despí – Sant Feliu de Llobregat – Molins de Rei (11,11 km)

VOCALIA D’HISTÒRIA

Cicle: ELS CAMINS DE SANT JAUME DE BARCELONA A MONTSERRAT

Un dels objectius d’aquesta activitat és donar a conèixer les rutes històriques jacobees utilitzades pels pelegrins per anar des de Barcelona al Monestir de Montserrat.

Segona etapa del cicle El Camí de Sant Jaume del Llobregat, que ens portarà de Cornellà de Llobregat a Molins de Rei, passant per Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat. Al llarg del seu recorregut tenim previst visitar l’ermita de la Mare de Déu del Bonviatge, la capella de Sant Jaume de Cal Pau Torrents i els Aiguamolls de Molins de Rei.

Aquest cicle està organitzat conjuntament per Excursionistes.cat i les Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume de: l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans, Bages i Barcelona.

Us convidem a participar en aquest cicle d’excursions mensuals.

Diumenge, 6 de març de 2022

Itinerari previst: Cornellà de Llobregat (església parroquial de Santa Maria de Cornellà, c/ de Isaac Peral, Estació RENFE de Cornellà, Camí de la Destraleta, c/ de Lluís Llach, Parc de Can Corts, Can Tirel, Avinguda de Can Corts, c/ de Ponent), sortim del municipi de Cornellà de Llobregat i entrem en el de Sant Joan Despí (Ca l’Armand, Plaça de Mercè Rodoreda, c/ del Bonviatge, ermita de la Mare de Déu del Bonviatge, església parroquial de Sant Joan Baptista, Plaça de l’església, Avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, c/ del Mig, Cal Pau Torrents, capella de Sant Jaume de Cal Pau Torrents, Camí del Mig, Els Ànecs, Cal Tous, Can Felip, Avinguda del Sol), sortim del municipi de Sant Joan Despí i entrem en el de Sant Feliu de Llobregat (c/ d’Armenteres, Riera de la Païssa, c/ de les Carreteres, Plaça de la Vila, Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, c/ del Pou de Sant Pere, Palau Falguera, Parc de Can Falguera, c/ de Sant Josep, Parc del Llobregat, c/ de la Riera), riera de la Salut, pas sota la B-23, -enllaç amb la ruta provinent del Prat de Llobregat-, torrent del Terme, Aiguamolls de Molins de Rei, riera d’en Bonet, entrem a Molins de Rei (c/ Felip Canalies, Parc del Pont de la Cadena, Passeig de Pi i Margall, Plaça de la Creu, c/ d’Alfons II d’Aragó, c/ Major, Plaça de Catalunya, Ajuntament de Molins de Rei, Uns 11,1 km aprox.

* Consulteu: https://csj-bcn-mnsrt.jimdofree.com/

NOTES DELS ORGANITZADORS

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació del Nord (RENFE), a 7:40 del matí. (el tren surt a les 7:54). Sortida de Cornellà de Llobregat a les 9:15 aprox.

* Arribada a Molins de Rei: als volts de les 14:30 hores.

* Vocals: Núria Blanch, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc Suárez.

* Els desplaçaments d’anada i tornada es faran en transport públic, el cost del qual va a càrrec de cada participant.

* Pressupost: Uns 8-10 € (bitllets de tren de Terrassa a Cornellà de Llobregat i de Molins de Rei a Terrassa).

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 3 de març.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).

* Tancarem les inscripcions en cas d’arribar a 40 persones inscrites.

* Cada participant s’haurà d’emportar l’esmorzar i beguda.

* Propera sortida d’aquest cicle: 8 de maig de 2022. 3a etapa. Molins de Rei – Martorell (11,11 km).

CREDENCIAL:

* Per aquelles persones que no la tinguin, es facilitarà credencial a tots/es els/les pelegrins/es per posar el segell acreditatiu de pas. Cost: 2 €.

OBSERVACIONS:

* Caldrà seguir en tot moment les normes establertes per les autoritats sanitàries i fer ús de la mascareta.

* Els organitzadors no es fan responsables dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències d’aquests.

* El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

TRACK:

2a etapa. Cornellà de Llobregat – Sant Joan Despí – Sant Feliu de Llobregat – Molins de Rei (11,11 km) 

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/cami-de-sant-jaume-del-llobregat-de-barcelona-a-montserrat-per-martorell-2a-etapa-cornella-de-llobr-91680623