4ª etapa. Martorell – Piera (Camí ral d’Aragó)

VOCALIA D’HISTÒRIA

EL CAMÍ RAL D’ARAGÓ
(BARCELONA – MARTORELL – PIERA – IGUALADA / Variant MONTSERRAT)

Diumenge, 29 de gener de 2017

Quarta etapa del cicle que ens permet seguir integrament l’antic Camí Ral de Barcelona a l’Aragó. En aquesta ocasió la ruta que uneix les poblacions des de Martorell a Piera. Al llarg del seu recorregut tenim previst visitar les poblacions de Sant Esteve Sesrovires, la Beguda Alta i Masquefa.

Itinerari previst: Martorell (Plaça de la Vila, Ajuntament, c/ de Francesc Santacana, església parroquial de Santa Maria de Martorell, pontet sobre el riu Anoia, Pont d’Anoia, Camí del Pontarró, c/ de Montserrat, Estació RENFE de Martorell, Carretera de Piera, Avinguda de Sant Antoni Maria Claret, c/ del Compositor Joan Cererols, Plaça de Frederic Duran, Passeig del Torrent dels Llops, Plaça de Joan Serrats, Avinguda del Comte de Llobregat, pista de terra que ressegueix el torrent dels Llops, pas sota l’autopista i l’AVE, Parc forestal de Can Cases, el Parany, torrent de les Calderotes, Camí de Ca n’Estella, Can Llopet de Baix, Revolt del Cisteller, Camí de Can Prats, Camp del Fenàs, Cementiri de Sant Esteve Sesrovires, entrem a Sant Esteve Sesrovires (c/ Martorell, c/ Major, Plaça del Doctor Tarrés, església parroquial de Sant Esteve, c/ de Serafí Julià, Plaça de Xic Mateu, c/ dels Germans Bach, la Creu de Terme, Passatge de les Oliveres, Avinguda Montserrat, pont sobre vies dels FFCC de la Generalitat, Avinguda Vallserrat, c/ Ignasi Mas, Camí Reial, pont sobre vies dels FFCC de la Generalitat, el Sec, Camí de Martorell a la Beguda Alta, Cementiri de la Beguda, estació de la Beguda dels FFCC de la Generalitat, entrem a la Beguda Alta (c/ de l’estació, c/ Major, c/ de la Font), Carretera Martorell – Capellades B-224z, Can Tasies, c/ Carretera Vella, entrem a Masquefa (c/ Serralet, c/ Creueta, c/ de Sant Pere, c/ Major, església parroquial de Sant Pere, Can Maçana, el Barri Nou), cementiri de Masquefa, església de Sant Pere i la Santa Creu de Masquefa, Can Bartomeu, Can Bonastre de Santa Magdalena, pont sobre vies dels FFCC de la Generalitat, Ctra. B-224, urbanització Can Bonastre (Avinguda del Corral del Mas), c/ de la Grua, Corral del Mas, cruïlla amb el Camí Romeu, entrem a Piera (c/ del Doctor Fleming, c/ del Llobregat, c/ de Sant Cristòfol, c/ de Sant Bonifaci, c/ del Doctor Carles, c/ de Jaume Fons, Portal d’en Romanyà, Plaça de Catalunya, c/ de Sant Sebastià, plaça del Sant Crist, c/ Cubeta, Castell de Piera, església parroquial de Santa Maria de Piera).Uns 25 km aprox.

* Lloc i hora de sortida: estació RENFE de Terrassa, a les 7:00 (sortida tren a les 7:13). * Tornada: a darrera hora de la tarda

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: uns 10 € (8-9 € tren + 1 € llibret). * Cal portar l’esmorzar i dinar. * El desplaçament d’anada i de tornada es farà en tren (ffcc de la Generalitat i RENFE).

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 26 de gener. * Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).