5a etapa. Piera – Igualada (El camí ral d’Aragó)

Excursionistes.cat

VOCALIA D’HISTÒRIA

El camí ral d’Aragó: (BARCELONA – MARTORELL – PIERA – IGUALADA / Variant MONTSERRAT)

Diumenge, 26 de febrer de 2017

Cinquena etapa del cicle que ens permet seguir integrament l’antic Camí Ral de Barcelona a l’Aragó. En aquesta ocasió la ruta que uneix les poblacions de Piera Igualada. Al llarg del seu recorregut tenim previst visitar les poblacions de Vallbona d’Anoia, la Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.

Itinerari previst: Piera (Plaça del Sant Crist, c/ del Raval), torrent de Ca n’Orpí, Ctra. BV-2242, Terrals de les Bòbiles, torrent de la Venta, les Flandes de la Venta, la Venta, Camí Ral de la Venta, Mare de Déu de Mas Bonans, Ca n’Orpí, Granges de Ca n’Orpí, riera Seca, la Terrera, Feixa Llarga, entrem a Vallbona d’Anoia (c/ de la Tarrera, Passeig del Cabanyal, c/ Major, església parroquial de Sant Bartomeu, Passeig de Joan Vila), Camí Ral, riera de Querol, estació de Capellades dels FFCC de la Generalitat, Pont de Capellades sobre el Riu Anoia, Can Violant, Can Manel, Camí ral antic de Lleida a Barcelona, c/ de la Font de la Reina, el Capelló, la Font de la Reina, Santa Bárbara, Can Bernat, l’Abric Romaní, Ca l’Alós, c/ de la Font de la Reina, c/ Benages, Can Pasqual, la Torre Baixa, Cal Ferreries, la Rata, c/ de la Rata, Cal Font, el Pas Blau sobre el Riu Anoia, entrem a la Pobla de Claramunt (Avinguda del Riu Anoia, pont sobre el Riu Anoia, Molí de Cal Jeroni, c/ Arbres del Papa, Avinguda de Catalunya, c/ Raval, c/ Major, Plaça de la Vila, la Pobla Vella, església parroquial de Santa Maria, c/ Major, c/ de Sant Procopi, Cal Sense Orella) Camí les Socarrades, Pla dels Moletons, Bosc d’en Macià, Depuradora d’Igualada, pont sobre el Riu Anoia, Torre de Solsona, Cal Blasi, Can Jaume, Santa Llúcia, entrem a Vilanova del Camí (c/ Major, església parroquial de Sant Hilari de Vilanova del Camí, c/ Major, Plaça Major, pont sobre el Riu Anoia), Pla de la Fassina, Camí del Riu, Creu d’en Maginet, pont sobre el Riu Anoia, entrem a Igualada (Baixada del Carme, c/ del Custiol, c/ de Sant Jaume, Plaça de Sant Miquel, Plaça de l’Ajuntament d’Igualada). Uns 25 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. * Tornada: a darrera hora de la tarda

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: uns 15 € (14 € tren + vehicle + 1 € llibret). * Cal portar l’esmorzar i dinar. * El desplaçament d’anada i de tornada es farà en vehicles particulars i tren (ffcc de la Generalitat).

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 23 de febrer. * Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).