6a etapa. GIRONELLA – PUIG-REIG – NAVÀS

VOCALIA D’HISTÒRIA

RUTA DEL LLOBREGAT (Berguedà – Bages – Baix Llobregat)

Diumenge, 14 de gener de 2018

6a. etapa d’aquest cicle que té com a fil conductor el Llobregat, el qual seguint des del naixement fins a la desembocadura, després de recórrer prop de 200 km.

En aquesta ocasió visitarem -entre altres elements d’interès- els nuclis de Gironella i  Navàs, i les colònies de Viladomiu Nou i l’Ametlla de Merola. Seguirem integrament la Ruta de les Colònies, des de Gironella a Navàs.

Itinerari previst: Gironella (Pont Vell, Castell, Ajuntament i església parroquial de Santa Eulàlia de Gironella), riera de la Riba, pont de Sant Marc, Pont de Cal Bassacs, Cal Viader, Gorg del Boix, Palanca de Viladomiu Vell, Viladomiu Nou, Sant Esteve, el Guixaró, torrent de Gonfaus, Cal Prat, Mare de Déu de Montserrat, Ajuntament de Puig-reig, Creu de Terme, església parroquial de Sant Martí de Puig-reig, Castell de Puig-reig, Roure de Cal Pons, església de Sant Josep de Cal Pons, Torre Vella, riera de la Sala, Pont de l’Alba, Viladomiu, l’Assumpció de Viladomiu, Cal Marçal, palanca a Can Marçal, resclosa de Cal Vidal, Camí de la Serra,  resclosa de Cal Riera, riera de Merlès, Cal Melic, Palanca de l’Ametlla, església parroquial de Sant Mateu de l’Ametlla de Merola, entrem a Navàs, i arribem a l’església parroquial de la Sagrada Família. Uns 20 km aprox.

* Lloc i hora de sortida: A) 7:00 Camp de futbol (avinguda de l’Abat Marcet).

  1. B) 7:10 Rambla d’Ègara, 11 (davant Mercadona),

* Tornada: a darrera de la tarda.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 €

* Cal portar l’esmorzar i dinar.

* El desplaçament d’anada i de tornada es farà en autocar de 55 places.

* Data límit per fer les inscripcions: dimecres, 10 de gener  –o abans en cas d’exhaurir-se les places de l’autocar-.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).

……………………..