7ª etapa: Peramola a Oliana (14 km aprox.)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: Camí de Sant Jaume per la Cerdanya i el Segre
Diumenge, 19 de novembre de 2017
Itinerari previst:
L’etapa d’aquest mes la subdivirem en dues parts,  en primer lloc ens dirigirem a Coll de Nargó on farem un recorregut turístic visitant l’església romànica de Sant Climent de Coll de Nargó i d’altres punts d’interés a la població. La segona part consistirà en l’excursió pròpiament dita.
PERAMOLA, Hotel de Can Boix, ermita de la Castell-Llebre, des d’on tindrem unes magnífiques vistes del pantà d’Oliana i de les serralades prepirenàiques, retornarem a Can Boix i des d’aquí fins a Peramola, passant pel Camí de l’Hostal, Rasa de la Mula, carrer de la Capella, carrer de Frederic Ribó,  Castell de Peramola, Església de Sant Miquel, sortirem del poble per la zona de los Vilars, Els Aranyons, Pla de Tragó, Rasa dels Escampollers, carretera de Tragó, carretera LV-5119, Horta d’Oliana, Depuradora d’Oliana, Oliana, carrer Josep Escaler, carretera C-14 (carrer de l’Alt Urgell) i plaça de la Reguereta.
DIFICULTAT: Fàcil.
* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.
* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.
* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.
* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.
* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de novembre o abans, en cas de quedar exhaurides les places
* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics:
Propera etapa: Desembre de 2017 (Oliana-La Bassella)
L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos.
El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.