7ª etapa: Terrassa a Montserrat

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: GIRONA-MONTSERRAT

Diumenge, 21 de maig de 2017

7ª etapa: Terrassa a Montserrat (24,5 km. aproximadamnt)
DIFICULTAT: ALTA

Setena i última de les etapes del cicle que ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins a Montserrat.

Itinerari previst:

TERRASSA, la Seu d’Ègara, Plaça Vella, Pare Llaurador, Pont de Vacarisses, Torrent de la Maurina, Riera de Gaià, Torrent del Llore, Can Coll Cardús, Can Boixadell, Torrent de Sant Jaume, Torreblanca-Estació RENFE, Hostal de Can Torrella, Can Castellet de Dalt, VACARISSES-Estació RENFE, Riera del Palà, Hostal de la Creu de la Guardiola, Pont sobre el riu Llobregat, MONISTROL DE MONTSERRAT, La Font Gran, La Bestorre, Camí de les Aigües i Monestir de Montserrat.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Plaça del Rector Homs, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 8 € / no socis 10 €, els menors de 18 anys, 5 €. Els associats/des a l’atur 5 €.

* La tornada des de Montserrat  es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 de maig o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Juny 2017, Cerbère a Colera.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.