ROMÀNIC AL VALLÈS OCCIDENTAL

Diumenge, 12 d’abril de 2015

(VIII) SANT JAUME DE VALLVERD – CASTELL DE VALLVERD –

SANTA MARIA DEL PUIG DE LA CREU   

Vuitena sortida del cicle d’excursions adreçat a donar a conèixer els elements arquitectònics romànics existents al Vallès Occidental.

Tenim previst visitar les ermites de Sant Jaume de Vallverd i la de Santa Maria del Puig de la Creu, i el castell de Vallverd, situades als municipis de Sant Llorenç Savall i Castellar del Vallès.

En aquesta ocasió coincideix amb la tercera excursió del cicle “Els Camins Rals del Massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac” que té previst seguir el traçat de l’antic Camí Ral de Sant Llorenç Savall a Castellar del Vallès.

Itinerari previst: Sant Llorenç Savall, torrent del Burc, masia de la Busqueta, riera de Mascarell, ermita románica de Sant Jaume de Vallerd, restes del castell de Vallverd, serra de la Codina, coll Monner, Can Cadafalc, l’Alzina Balladora, coll de Canyelles, coll Roig, ermita románica de Santa Maria del Puig de la Creu, el Segon Turó, Sot d’en Goleres, el Primer Turó, Camí de Can Canyelles, i Castellar del Vallès. Uns 15 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació RENFE, a les 7:40 del matí (sortida tren a les 7:54).

* Tornada: al voltant  entre 14:30 -15:00 hores.

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost dels bitllets d’anada i tornada uns 8-10 € aprox.

* El desplaçament d’anada es farà en tren de Terrassa a Sabadell. De Sabadell a Sant Llorenç Savall en el bus de línia, i tornada en bus de Castellar del Vallès a Sabadell i en tren de Sabadell a Terrassa.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 10 d’abril de 2015.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).