ROMANIC AL VALLÈS OCC. (XI) ST. ESTEVE DE CASTELLAR VELL – CASTELL CASTELLAR

Romànic al Vallès Occidental

Diumenge, 14 de juny de 2015
(XI) SANT ESTEVE DE CASTELLAR VELL – CASTELL DE CASTELLAR

 

Sortida  nº 11 del cicle d’excursions adreçat a donar a conèixer els elements arquitectònics romànics existents al Vallès Occidental.

Tenim previst visitar l’església de Sant Esteve de Castellar Vell i el castell de Castellar o de Clasquerí ,  situades al municipi de Castellar del Vallès.

En aquesta ocasió coincideix amb la cinquena excursió del cicle “Els Camins Rals del Massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac” que te previst seguir el traçat de l’antic Camí Ral de Matadepera a Castellar del Vallès.

Itinerari previst: Matadepera (església de Sant Joan), torrent del Salt, torrent de can Solà, collet del Planot, font del Corralló, torrent del Corralló, font del Ferro, pantà de la Mixeta, torrent del Llop, collet de Miralles, el Maiol, can Sallent, font de Sant Antoni, Sant Esteve de Castellar Vell, torrent Mitger, Castell de Castellar o de Clasquerí, can Riera, can Pèlags, riu Ripoll, Pont Vell i arribada a Castellar del Vallès. Uns 10 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos, a les 7:50 del matí (sortida bus a les 8:00).
* Tornada: al voltant de les 14:30 hores.

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost dels bitllets d’anada i tornada: uns 3 € aprox.
* Cal portar l’esmorzar.
* El desplaçament d’anada es farà en bus de Terrassa a Matadepera. De Matadepera a Castellar del Vallès a peu. I la tornada de Castellar del Vallès a Sabadell en bus. I de Sabadell a Terrassa en tren.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 11 de juny de 2015.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).

 

 ………………………………….