CAMINADA DE TOT EL DIA PER LA COSTA DAURADA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 25 de SETEMBRE del 2019

Descripció de la sortida:

Recorregut per la Costa Daurada entre l’Ametlla de Mar i l’Almadrava, pel GR-92, a excepció d’alguns trams. que transcorren per tranqui·les platges, petites cales i penyasegats, i també per algunes zones urbanitzades.

Recorregut: L’Ametlla de Mar – Plaça del Canó (Port) – Platja de l’Alguer – Cala de Pixavaques – Cala d’Arandes – Cala del Cementiri – Cala de l’Ambrosía – cova del Llop Marí – Platja de l’Estany Tort – Cala Xelín – Casa de Pàmies – Platja del Torrent del Pí – Cala Mosques – Les Tres Cales – Cala de les Ampolles – Cala Forn – Cala Vidre – Castell de Sant Jordi d’Alfama – Port de Sant Jordi d’Alfama – Platja de Ribellet – Platja de Calafató – Cala Llobeta – Port de Calafat – Platja de Calafat – Codolar de l’Almadrava – platja de l’Almadrava.

Hi ha la possibilitat, que per conveniències de la organització, el recorregut es faci totalment al revés. Es a dir, es comenci a caminar a La Almadrava i s´acabi el recorregut a Ametlla de mar.

Distancia recorreguda : 12,18 KM

Desnivell acumulat:   450 M.

Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació dels autobusos a les 7 del matí.

Desplaçament: En autocar

Temps de la caminada: Unes 4,5 hores (parades a part)

Tornada cap a Terrassa: a mitja tarda

Vocal: Antonio Hernández

Notes:

Pressupost: Autocar, 15 € socis.   20 € No socis

Restaurant 15 € ( no obligatori, es pot portar la carmanyola des de casa)

Cal fer la inscripció entre el 16 de Setembre (primer dia) i el 23 de Setembre (darrer dia) trucant per telèfon (només de 19 a 21 hores),via WhatsApp o per correu electrònic a joanaznal@telefonica.net (mòbil: 696962440)
Si feu servir el WhatsApp escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

 Si es produeix una baixa més tard del dilluns dia 23 de Setembre s’haurà d’abonar el cost de l’autocar.

  • Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional), beguda i un bon Recomanem tenir el Carnet Federatiu de la FEEC del 2019.
  • Es aconsellable anar preparat per si els membres de la organització creuen oportú fer algún bany en alguna de les platges del recorregut.