Capvespre a Collserola

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 11 de maig de 2018

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Vallvidrera Superior del funicular de Vallvidrera. Per l’interior del barri anirem a buscar els camins que baixen cap al pantà de Vallvidrera i Santa Maria de Vallvidrera. Anirem a buscar els camins de la Budellera i pujarem cap a les Planes. Baixarem cap a la Floresta, Valldoreix i Sant Cugat del Vallès, per dirigir-nos cap a Volpelleres i Sant Joan. Per l’interior de Bellaterra, anirem a buscar la via verda del Vallès que ens durà a Sant Quirze. Remuntarem el torrent de la Betzuca fins a la Mancomunitat i arribarem a Terrassa passant pels camins de Torrebonica. Uns 35 km aproximadament, tots ells recorrent  les ondulacions típiques del Vallès.

* Lloc i hora de sortida: des de qualsevol estació dels FGC de Terrassa, no més tard de les 19:30 hores. Cal baixar a l’estació del Peu de Funicular (no us poseu al darrer vagó perquè no obre portes) i agafar el funicular fins a l’estació de Vallvidrera Superior. Començarem a pedalar a les 20:15 hores aproximadament.

* Tornada: arribada a Terrassa en bici passada la mitjanit.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent, material per a possibles punxades i alguna cosa per picar. Pararem en algun lloc adient per sopar una mica.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: Bitllet de tren d’anada (3 zones)

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de maig) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per Collserola i voltants.