De la Platja de Castelldefels a Barcelona per l’interior de l’aeroport del Prat (Nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 6 de maig de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES, des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de tren de Platja de Castelldefels des d’on ens dirigirem, pel passeig marítim d’aquesta població, cap a Gavà. Entrarem dins el Parc Agrari del Baix Llobregat i, a través dels seus camins arribarem fins al carril bici que creua tot l’aeroport de Barcelona. El seguirem sencer fins al Prat de Llobregat, lloc on creuarem el riu Llobregat per entrar a la Zona Franca. Travessarem tot aquest complex industrial fins arribar als peus de la muntanya de Montjuïc, la qual vorejarem pel passeig de la Zona Franca i la Gran Via. Arribarem a la plaça Espanya de Barcelona i continuarem, per carril bici, fins a l’estació dels FGC de Plaça Catalunya. Uns 30-35 km aprox. totalment planers.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de Renfe de Terrassa a les 19:35 h. (el tren surt a les 19:44 h). Baixarem a Sants per canviar de tren (agafarem el que surt a les 20.45 hores en direcció Vilanova i la Geltrú). Començarem a pedalar cap a les 21.10 h, just després de l’arribada d’aquest tren a l’estació de Platja de Castelldefels.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Pl. Catalunya de Barcelona, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Com a màxim arribarem a Terrassa a les 2.32 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Pararem en algun lloc adient per picar alguna cosa.

* Vocals: Xavi Oller

* Pressupost: bitllet de tren d’anada (Terrassa-Platja de Castelldefels) i tornada (Barcelona-Terrassa). Pels dos viatges en teniu prou amb una T-10 de 3 zones.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 4 de maig) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per gaudir de la platja del Baix Llobregat.