De Martorell al Prat de Llobregat

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES 

Dissabte 18 de Desembre de 2021

Excursió diurna de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col.lectiu d´Usuaris de la Bici Sense Presses des d´Excursionistes.cat.

En aquesta ocasió seguirem el curs del riu Llobregat des de Martorell fins a la seva desembocadura al Prat de Llobregat, aprofitant per visitar alguns indrets interessants de la zona del Delta. És una ruta sense cap dificultat, molt plana i rodadora per pistes generalment en bon estat. La previsió és fer uns 50 km a l´abast de qualsevol ciclista acostumat a aquestes distàncies. Per anar a Martorell, en cotxes particulars o en tren en els següents horaris:

Lloc i hora de sortida: Estació del Nord de la RENFE de Terrassa, a les 8:20h., per agafar el tren (R4) que surt a les 8:36h., i arriba a Martorell a les 9:55h. Els que vagin en cotxe han d´estar a aquella hora a l´estació de Renfe de Martorell, on ja tots plegats farem un café i ermorzarem abans d´iniciar la ruta.

Arribada: Al llarg de la tarda, des d´El Prat de Llobregat, en tren direcció Terrassa o Martorell qui hagi deixat el cotxe allà. Caldrà portar llums per si de cas i també dinar de campanya.

* Material necessari: bicicleta, casc (Recomanable sempre, OBLIGATORI EN CARRETERA excepte en dies de molta calor i pujades fortes (DGT)), esmorzar, alguna cosa per picar, dinar i llums.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 16 de desembre) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per conéixer el nostre territori).