DINAR DE NADAL

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 17 de desembre de 2022

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Com cada any per aquestes dates, farem la nostra clàssica sortida amb dinar de Nadal inclòs. En aquesta ocasió ens tornarà a acompanyar el grup del Xavi Garriga, amb el qual hem organitzat aquesta trobada de final de temporada que esperem sigui del gust de tothom.

L’itinerari previst serà una circular curta i senzilla a Sant Sadurní d´Anoia, on en acabar dinarem al Restaurant Cal Joan Marina (passaré l´ubicació per wassap). El menú, que també passaré per wassap, costa 24 euros tot inclòs, i haureu d´escollir un primer i un segon plat.

*  Lloc i hora de sortida: a les 10 del matí al Restaurant. Els que aneu en tren heu d´agafar la R4, que surt de l´estació del nord de Terrassa a les 8:03h i arriba a Sant Sadurní a les 9:37. Al ser una circular, també s´hi pot anar en cotxes particulars.

* Tornada: des del mateix punt de sortida, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar i aigua.

* Vocals: Xavi Garriga i Albert Virto.

* És obligatori fer la inscripció mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants en funció de la capacitat del Restaurant. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada tranquila entre amics.