El Llobregat i la colònia Güell en bici

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 19 de desembre de 2015

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a la plaça Vella de Terrassa, des d’on ens dirigirem, resseguint la riera de Rubí fins a Les Fonts i la plaça de l’estació dels FGC de Rubí. Allà serà on esmorzarem. Acte seguit, continuarem amb bici fins a l’estació de Renfe de Rubí, on agafarem el tren fins a Castellbisbal. Al sortir, agafarem el camí del Llobregat per la riba dreta, passant pel parc agrari de les poblacions de Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts i fins a Santa Coloma de Cervelló. En aquest darrer poble, ens aturarem per visitar la cripta Gaudí de la colònia Güell i farem un dinar conjunt de Nadal. A la tarda, continuarem riu avall fins al Prat de Llobregat, on acabarem la sortida. En total pedalarem uns 40 km, tots ells planers.

* Lloc i hora de sortida: a la plaça Vella de Terrassa a les 08.00 h. Entre Rubí i Castellbisbal, agafarem el tren que surt a les 09:58 hores i triga 10 minuts. Si algú vol anar directament a l’estació de Castellbisbal en bici, cal que estigui allà a les 10:10 hores.

* Tornada: en tren des del Prat de Llobregat, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. El dinar el farem en un restaurant concertat prèviament (ja us informarem del menú i el preu), tot i que qui vulgui se’l podrà dur de casa.

* Vocals: Carles Comellas, Xavier Oller i Toni Crusellas.

* Pressupost: Bitllet de tren de tornada (el Prat – Terrassa, 3 zones) + l’import del dinar (opcional) + la visita guiada a la colònia Güell (opcional). Amb la inscripció, us donarem la informació dels preus. Caldrà fer l’ingrés per la sortida i el dinar un cop us confirmem la inscripció.

* IMPORTANT: Si no ens dieu el contrari, comptem amb vosaltres pel dinar i la visita. Si no és el cas, si us plau, digueu-nos-ho.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 17 de desembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir del parc agrari del Baix Llobregat.