El pantà de Vallvidrera i Collserola fins Terrassa

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 15 de juliol de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de Vallvidrera-Superior del Funicular de Vallvidrera. Des d’aquí ens dirigirem cap al Pantà de Vallvidrera i veurem aquest tranquil espai al capvespre. Seguirem cap a les Planes i ens enfilarem, en forta pujada (1,5 km), per l’interior d’aquest barri fins a la plaça de Coll Fava, el punt més elevat del recorregut. Baixarem cap a la Floresta, continuarem cap a Valldoreix i creuarem tot el nucli de Sant Cugat fins a Can Sant Joan. Un cop allà, agafarem l’avinguda de la Generalitat i anirem fins a Rubí. Per la riera homònima arribarem a Terrassa. Uns 25 km aproximadament, tots ells molt assequibles menys la pujada per les Planes que és una mica més dura. Pararem en algun lloc adient del recorregut per menjar quelcom.

* Lloc i hora de sortida: A la estació dels FGC de Terrassa-Rambla a les 19:45 h. (el tren surt a les 19:56 h.), baixarem al Peu del Funicular i allà pujarem al funicular de Vallvidrera fins a l’estació de Vallvidrera Superior. Començarem a pedalar a les 20.45 hores (hora de trobada a l’estació de Vallvidrera Superior). Qui vulgui pujar en bici fins a Vallvidrera Superior des del Peu del Funicular, quedaríem a les 20:00 hores allà mateix per començar a pujar per la carretera.

ATENCIÓ: No pugeu a l’últim vagó del tren dels FGC perquè no obre portes al Peu del Funicular!! Per no acumular-nos al Funicular, que només admet dues bicis per viatge, estaria bé que poguéssim espaiar-nos en els viatges agafant algun tren d’abans.

* Tornada: arribarem a Terrassa en bici.

* Material necessari: bicicleta, casc, alguna cosa per picar i/o sopar i llum.

* Vocals: Xavi Oller.

* Pressupost: bitllets de tren d’anada (3 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el dijous 14 de juliol) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció es una pedalada nocturna per Collserola en una nit d’estiu.