Entre els dos Vallès

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 26 d’octubre de 2018

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Renfe de la Granollers Centre. Des d’aquí ens dirigirem, pel centre de la vila, fins al carril bici que transcorre pel costat del riu Congost. Després que el riu s’ajunti amb el Mogent i formi el Besòs, continuarem aigües avall fins a Mollet del Vallès i Montcada i Reixac. Creuarem la ciutat i anirem a remuntar el Ripoll fins a Cerdanyola del Vallès. Un cop allà, per carril bici, anirem fins a Sant Cugat del Vallès on agafarem el tren per tornar a Terrassa. Uns 35 km., aproximadament, la majoria d’ells planers, tot i que hi ha alguna petita pujada al final de la sortida. Pararem en algun lloc adient del recorregut per menjar quelcom.

* Lloc i hora de sortida: A l’estació de Renfe de Terrassa a les 19.30 hores. Agafarem el tren de les 19.44 i baixarem a Montcada i Reixac-Manresa, on canviarem d’estació per agafar el tren que surt a les 20.21 i que ens durà a Granollers centre.

* Tornada: Es farà des de Sant Cugat amb l’últim tren dels FGC o algun d’abans. Hi haurà la possibilitat d’agafar l’últim tren de la Renfe a Montcada i Reixac o Cerdanyola del Vallès.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent, sopar, alguna cosa per picar i aigua.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada a Granollers i de tornada des de Sant Cugat.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 24 d’octubre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. Si hi ha baixes, l’organització les cobrirà amb la llista de reserva. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Podem limitar el nombre de participants.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per les nostres contrades de nit.