Entre Terrassa i Sabadell (dinar de Nadal)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte 14 de Desembre de 2019

Excursió diurna.

Per a aquest mes de desembre, i com cada any per aquestes dates, farem una ruta senzilla per acabar dinant tots junts en un Restaurant i cel.lebrar plegats un any més de rutes.

La ruta transcorrerà entre Terrassa i Sabadell; l´anada la farem per la zona de Mossèn Homs cap a Can Bonvilar i Castellarnau per la marge dreta de la carretera entre Matadepera i Sabadell, per una zona que quasi tots coneixeu però amb algun raconet que potser no tots hi heu passat. Arribarem a Sabadell per Can Deu, i, allà, per carrils bici, anirem a buscar el Bosc de Can Deu, que remontarem sencer fins trobar la carretera, que atravessarem per tornar a Terrassa en direcció a Mossèn Homs. Depenen del temps, podrìem allargar la ruta en direcció a Matadepera i després baixar cap a Terrassa en direcció al barri de Can Roca, sempre per camins en bon estat i sense cap dificultat tècnica. En total no farem més de 25-30 Km. Intentarem fer el dinar al Restaurant La Hípica de la Carretera de Rellinars; allà hi hem estat vàries vegades en grups grans, es menja bé i el preu és raonable.

El lloc de trobada serà a l´estació de Terrassa Est de la Renfe, a les 9:30 minut amunt minut avall. La tornada es podrà fer havent dinat, cadascú serà lliure de marxar quan li convingui.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades i esmorzar. El dinar el farem en un restaurant prèviament concertat. Ja us en donarem detalls, així com el menú previst. Tindrem en compte al·lèrgies i qualsevol altra particularitat.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: Per la gent de Terrassa no hi ha cap cost, doncs la ruta és circular. Per la gent de fora, el bitllet de tren d´anada i tornada corresponent. També es pot venir en cotxe.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 8 de desembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. Si hi ha baixes, l’organització les cobrirà amb la llista de reserva. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir del parc de Montesquiu.