GELIDA-MARTORELL

VOCALIA DE MUNTANYA

Dissabte, 1 de Desembre de 2.018

Des d’Excursionistes.cat us convidem a una ruta amb nosaltres, en aquesta ocasió anirem caminant desde Gelida fins a Martorell. Tot passant pels boscos de l’Alt Penedès i el Baix Llobregat, decobrirem indrets com el Castell de Gelida , el Castell de Castellví. Gaudirem de l’impressionant vista que hi ha des de la Creu de l’Aragall amb tot el Baix Llobregat els nostres peus. Trobarem formacions rocoses de Buntsandstein molt a prop ja de Martorell, descobrirem la Torre Griminella i passarem per la capella de Sant Francesc, a si que ja sabeu si teniu ganes de gaudir d’aquests indrets ja sabeu us esperem dissabte.

-Itinerari: Gelida – Castell de Gelida – Urbantzació Creu de l’Aragall (517m) – Creu de l’Aragall (548m) – Castell de Castellví – Mas Sant Jaume – Ermita de Sant Jaume – les Mines de plom – Castell de Rosanes del Peiret – Torreta del Clos – Torre Griminella – capella de Sant Francesc.

-Distancia: 20km            -Desnivell: 650m            -Temps: 6h (sense parades)

-Vocals: Pep Roca, Inés Valero i Jaume Pavón.

-Joc i hora de sortida: Hotel Don Candido de Terrassa a les 6h45′ (Ens desplaçarem amb vehicles particulars fins a l’estació de la Renfe de Martorell on farem el clàsic cafè i després agafarem el tren de les 7h56′ cap a Gelida).

-Inscripcions: Trucant al 636214880 de 16h a 22h.