La Serralada de Marina des del Besòs (Nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 12 de febrer de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de Mollet – Sant Fost (línia R2), des d’on ens dirigirem, a través d’un pas subterrani i pel carrer de la Indústria fins al riu Besòs. Agafarem el passeig que transcorre en paral·lel al curs fluvial i el seguirem fins a Santa Coloma de Gramenet. Entrarem en aquesta ciutat i, per carrils bici, ens arribarem al parc de la Serralada de Marina. Ens enfilarem fins al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, per després baixar fins al passeig marítim de Badalona. Continuarem, sempre paral·lels al mar, fins al Fòrum i el centre de Barcelona on donarem l’itinerari per finalitzat. Uns 30-35 km aprox. amb alguna pujada forta, especialment a la zona de la Serralada de Marina. La resta és completament planer.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de Rodalies de Catalunya (RENFE) de Terrassa a les 19:50 hores. Agafarem el tren que surt a les 20:00 hores i baixarem a l’estació de Montcada i Reixac – Manresa. Allà canviarem de tren fins a Mollet – Sant Fost, on arribarem sobre les 20:50 hores, moment en què començarem a pedalar.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Plaça Catalunya, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Farem una petita parada per sopar.

* Vocals: Albert Virto, Toni Crusellas i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada fins a Mollet-Sant Fost (4 zones) i de tornada des de Plaça Catalunya (3 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de febrer) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per la regió metropolitana de Barcelona i els seus atractius naturals.