La vall del riu Corb

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 28 de maig de 2022

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a Sant Guim de Freixenet. Pedalarem cap a la Panadella i Civit per arribar a la capçaleres del riu Corb. Baixarem, per pistes i carreteres amb poc trànsit cap a Vallfogona de Riucorb i Guimerà, on agafarem un camí que en portarà a Ciutadella i Sant Martí de Maldà. Continuarem pels plans de la comarca de l’Urgell fins a Bellpuig, on agafarem de nou el tren per tornar. Uns 55 km, la majoria planers però amb algunes ondulacions pròpies del territori.

Trobareu la ruta aquí: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/riu-corb-sencer-91424550 (en el track no apareix el tros de Sant Guim al riu Corb, que el farem per pistes que ja hem utilitzat en altres ocasions).

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de la RENFE de Terrassa a les 08.30h. El tren surt a les 08.43 hores (direcció Lleida-Pirineus). Arribarem a Sant Guim a les 10.10 h. Farem el cafè i començarem la sortida.

* Tornada: en tren des de Bellpuig a les 19.58 h. Arribarem a Terrassa sobre les 22 hores.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, alguna cosa per picar i dinar. Pararem en algun lloc adequat per fer la beguda que acompanyi el dinar.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllets de tren d’anada i tornada.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 20 de maig) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per conèixer el riu Corb i els seus inicis.