LA VIA AUGUSTA PER CATALUNYA EN BICI (2ª part)

(de Riudellots de la Selva a Mataró, Barcelona  i Martorell)

Dissabte, 18 d’abril de 2015

(I) RIUDELLOTS DE LA SELVA – CALDES DE MALAVELLA – VIDRERES – TORDERA (35 km)

Iniciem un nou cicle destinat a recórrer el traçat de la Via Augusta al seu pas per Catalunya, en aquesta ocasió seguirem la variant que ens ha portar des de Riudellots de la Selva a Mataró, Barcelona i Martorell (comarques de la Selva, Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat).

Excursió de tota la jornada amb bici de muntanya, organitzada conjuntament entre el Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES d’Excursionistes.cat i Amics de la Via Augusta de Catalunya. És previst complementar cada etapa amb la visita als diversos elements arquitectònics o culturals que trobem al llarg de la ruta.

Itinerari previst: el Veïnat de Baix, Camí Vell de Caldes de Malavella a Vidreres, Sant Maurici, riera de Malavella, Bosc d’en Llop, Vidreres, el Reclar, riera de Pins, rec del Prat de Vedella, riera de Cabanyes, Pineda de l’Artús, la Torderola, Valldemaria, riera de Valldemaria, la Tordera, i Tordera. Uns 35 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació RENFE, a les 7:20 del matí (sortida del tren a les 7:37 h). Anirem fins a Barcelona Sants i allà agafarem el tren que ens durà a Riudellots de la Selva, amb sortida a les 08.46 h.   

* Tornada: a darrera hora de la tarda.

* Vocals: Francesc J. Suárez, Miquel Palet, Carles Comellas i Xavi Oller.

* Material necessari: bici de muntanya, casc, material per a possibles punxades (en condicions i apte per a ser utilitzat en cas de necessitat real).

* Cal portar-se aigua, l’esmorzar (el menjarem al tren i farem el cafè a l’arribar a Riudellots), el dinar i si es vol també el berenar.

* El desplaçament d’anada es farà en tren, des de Terrassa fins a l’estació RENFE de Riudellots de la Selva. I la tornada també en tren des de Tordera.     

* Pressupost: uns 14 € aproximadament. Si us ajunteu en grups de 10 persones, podeu treure una targeta multipersonal de 10 viatges que us permetrà estalviar entre 2 i 4 € per bitllet. 

* Data límit per fer les inscripcions: dimarts 14 d’abril.   

* Inscripcions i més informació: Al correu electrònic: cub.sensepresses@gmail.com i a través dels canals habituals. El nombre de participants queda limitat a un màxim de 25 persones. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

* Notes: els desplaçaments d’anada i tornada es faran en tren.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és fer una pedalada per conèixer i gaudir d’aquests bonics paratges de la Selva.