L’Empordanet

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 12 de març de 2016

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Itinerari circular amb sortida i arribada al poble de Flaçà. Ruta molt panoràmica que travessa boscos, camps i paisatges esplèndids, sempre envoltats dels pobles més bonics de l’Empordà medieval. El recorregut combina camins asfaltats amb poc trànsit i pistes de terra en bon estat, tota ella majoritàriament planera, exceptuant algunes petites pujades. En total pedalarem més de 50 km.

Detall de l’itinerari (principals pobles per on passarem): Flaçà – La Pera – Púbol (castell Gala i Dalí) – Cassà de Pelràs – Planils – Anyells – Monells – Cruïlles – La Bisbal (afores) – Peratallada – Ullastret – Matajudaïca – Casavells – Corçà – Rupià – Foixà – Sant Llorenç de les Arenes i arribada a Flaçà vorejant el Ter.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 06:45 hores, el tren sortirà a les 06.54 hores. Baixarem a Barcelona Sagrera/Meridiana i, pel carrer, anirem fins a el Clot per fer el canvi de tren. Arribarem al Flaçà sobre les 09:18 h.

* Tornada: en tren, des de Flaçà, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. Ja us informarem sobre la qüestió del dinar. Òbviament, sempre us el podeu portar.

* Vocals: Carles Comellas, Xavier Garriga, Josep Garriga, Albert Virto i Xavier Oller.

* Pressupost: Bitllets de tren (Terrassa-Flaçà-Terrassa). Si us ajunteu en grups podeu adquirir un abonament de 10 viatges i us sortirà el viatge més econòmic.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de març) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Abans d’aquesta data es poden tancar les inscripcions si s’arriba a la xifra adient per a un bon desenvolupament de la pedalada. El tancament el posarem al Facebook i Xat de Sense Presses (whatsapp) i si hi ha baixes l’organització les cobrirà amb la llista de reserva. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Podem limitar el nombre de participants.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de l’Empordanet.