Lloret de Mar (Ruta de les ermites)

Diumenge, 15 de setembre de 2019

Distància: 16,7 km.

Desnivell acumulat: 270 m.

Dificultat: Mitjana

Amb aquesta excursió donarem cloenda a les activitats de l’estiu i la millor manera será combinar una sortida amb el millor de l’art sacre que envolta el terme de Lloret de Mar i un banyet al finalizar la sortida.

Itinerari previst:

LLORET DE MAR, Passeig Agustí Font (Ajuntament de Lloret de Mar), carrer de Santa Eulàlia, ermita de Sant Romà, Plaça del Carmen, Av. Josep Marlés, Estació d’autobusos, carrer Costa de Carbonell, carrer Valentí Almirall. Carrer Pi i Margall, carrer Mas Arboç, carrer Xino Xano, ermita de Sant Quirze, camí de Fenals a l’Àngel, carrer Mare de Déu de Gràcia, camí de Sant Pere del Bosc, escultura de l’Àngel, les Casetes de l’Àngel, Riera d’en Passapera, Mare de Déu de Gràcia, El Calvari (creu de terme), Sant Pere del Bosc, camí dels Tres turons, carrer del Bosc, carrer de la Piscina, creuarem la crta. GI-682 per un pas de vianants, (MOLTA PRECAUCIÓ) ermita de Santa Cristina, caldrà retornar al Camí Vell de Blanes a LLoret de Mar, carrer Lliri de mar, Av. Sa Boadella, plaça Nicolau Rubió i Tudurí, carrer Pius Font i Quer, platja de Fenals, carrer Santiago de Cuba, Av. De Fenals, carrer Puerto Rico, passeig Ferran Agulló, carrer Domènec Carles, camí del Castell de Sant Joan, Font de Banys, el Gurugú, passeig Manel Bernat, passeig Agustí Font i Ajuntament de Lloret.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 12 de setembre o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Observacions: Portar molta aigua, barret i crema soalr. Una vegada finalitzada l’etapa les persones que vulguin podran donar-se un bany.

Propera etapa: Octubre 2019. (Cicle Tarragona a Mequinensa, etapa L’Albiol a Prades)

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.