MATINAL A GRANERA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 20 DE JUNY  del 2018

Descripció de la sortida: Iniciarem la caminada a l´ermita de Santa Cecilia, que es on ens deixarà l´autocar. Començarem a pujar, per diversos carrers de la població, fins a la part més alta, que es el Castell de Granera. Un cop contemplades les magnífiques vistes que es veuen des del Castell, tornarem a baixar cap a l´ermita i tot seguit ens endinsarrem cap el Serrat del Coronel. Passarem diversos camps de conrreu. Veurem algunes masíes del pople com Can Clapers, el camp del Borrell i pujarem cap el single del Salomó, punt on gaudirem de molt bones vistes de la muntanya de Sant LLorenç. Iniciarem el nostre camí de retorn cap a l´ermita de santa Cecilia, on ens esperarà el autocar per tornarnos a Terrassa.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobuses de Terrassa a les 7.30h

Desplaçament en autocar

Llargada de la caminada : Uns 11 Km.

Desnivell de pujada i baixada: 360 m

Duració de la caminada: unes 5 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 14 h.

Vocal: Pep Villalba

Notes: Es podrá optar per fer una caminada més curta, de 8 km i desnivell 250m

Pressopost: 8 €

Cal fer la inscripció entre els dies 1 i 18 de Juny del 2018. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.