Matinal de Marxa Nòrdica a les tines de Llobregat – Riera de Mura

T-MARXA NÒRDICA TERRASSA

Diumenge, 5 de juny de 2016

Excursió organitzada per T-MARXA NÒRDICA TERRASSA des d’Excursionistes.cat

Característiques de la ruta: Ruta circular de nivell moderat d’uns 18km

Hora de Sortida a Terrassa: 07:30h
Punt de Trobada a Terrassa: Hotel Don Cándido
Hora de Sortida del Pont de Vilomara:08:30h
Punt de Trobada al pont de Vilomara: Davant la benzinera del Pont de Vilomara (Bar el Cruce).

No cal inscripció prèvia, heu de ser al punt i l’hora indicats.

El recorregut serà per Pista forestal, Pont Romànic del Pont de Vilomara, Pont de les Arnaules, Bosc de les Marcetes,Els Ulls del Llobregat,Tines del Llobregat,Tines de les Solanes,Riera de Murai tornada al Pont de Vilomara.
Pont de les Arnaules. és un pont natural de roca. Es tracta d’una llarga llenca de roca calcària nummulítica que ha quedat separada del vessant per on discorre un petit i esporàdic torrent, formant un pont natural de roca que uneix els dos costats. El pont de les Arnaules mesura 27 m de longitud total, dels quals 13,2 m corresponen al tram buit per ambdós costats, l’amplada oscil•la entre els 2,7 m de la secció més ampla als només 85 cm de la més estreta i queda suspès a 10,7 m, damunt del torrent.

Material necessari: pals de marxa nòrdica (disposem de lloguer), roba i calçat apropiat per caminar per la muntanya, esmorzar  i beguda.

Vocals: Imma Molina i Pep Cuadra

Ni els organitzadors ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.