MATINAL PER LA RIERA DE COLOBRERS

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 26 DE SETEMBRE  del 2018

Descripció de la sortida:. Una passejada circular sense dificultat que ens durà des del Torrent de Colobrers fins a l’Ermita de Togores, tots dos al Rodal de Sabadell.

Començarem la sortida a Can Junqueres, que es on el autocar ens deixarà. Passejarem per la Font dels Degotalls i anirem cap a la torre del Canonge. Per continuar cap al pi de les 3 branques l´ermita de Togores.  Tot seguit cap Can Moragues,la Foradada del Torrent, la font de la tosca i d´aquí cap el punt de inici de la nostra caminada.

 

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobuses de Terrassa a les 7.30h

Desplaçament en autocar

Llargada de la caminada : Uns 12 Km.

Desnivell de pujada i baixada: 140 m

Duració de la caminada: unes 5 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 14 h.

Vocal: Pep Villalba

Pressopost: 8 €

Cal fer la inscripció entre els dies 17 i 24 de Setembre del 2018. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.