MATINAL PER LES MASÍES DE MATADEPERA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 21 DE NOVEMBRE del 2018

Descripció de la sortida:. Una passejada circular sense dificultat que ens permetrà pasejar pels voltants de les antigues masíes de Matadetera pel costat de la carretera que uneix Terrassa amb Talamanca.

Iniciarem la caminada al parking de Can Robert, que es on deixarem els cotxes.

Visitarem els exteriors de les masíes de Can Garrigosa, Can Pélags, Can Bofí, creuarem la riera de les Arenes, per anar cap a La Barata i la Torre del Salvans. Continuarem baixant i passarem pel centre , d´esbarjo del Torrent de l´Escaiola, i després de creuar la carretera i passar per la Torre del Angel, tornarem cap a Can Robert a recollir els cotxes.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobuses de Terrassa a les 8 del matí.

Desplaçament en cotxes particulars

Llargada de la caminada : Uns 9 Km.

Desnivell de pujada i baixada: 260 m

Duració de la caminada: unes 4 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 14 h.

Vocal: Guillermo Mazón

Pressopost: 3 €. Que caldrà donar al propietari del cotxe amb qui anem.

Cal fer la inscripció entre els dies 15 i el 19 de Novembre del 2018. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.