Montserrat: de Santa Cecília al Monestir

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 19 d’octubre de 2016

Descripció de la sortida:

Es tracta d’una caminada que ens portarà a conèixer un petit sector de la muntanya de Montserrat en què podrem gaudir de grans panoràmiques i observar majestuoses agulles.

Començarem a caminar a l’antic monestir de Santa Cecília per enfilar-nos pel sender de petit recorregut PR C-19 que ens portarà al Monestir de Santa Maria.

Abans d’arribar-hi, haurem passat pel mirador de l’ermita de Sant Dimes, per les runes de l’ermita de la Santíssima Trinitat, per l’ermita de Sant Benet (actualment refugi de muntanya), per la Miranda dels Ermitans, per les runes de l’ermita de Santa Anna, pel Pas dels Francesos, per l’Escala dels Pobres…

Una vegada al Monestir, retornarem a Santa Cecília, pel Camí del Degotalls i per un tram de la carretera de Can Maçana (BP-1103).

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

A les del matí (7 hores) a l’Estació d’Autobusos.

Desplaçament: cotxes particulars.

Llargada de la caminada: uns 10 quilòmetres.

Desnivell positiu: uns 450 metres de pujada acumulada.

Desnivell negatiu: uns 450 metres de baixada acumulada.

Temps de la caminada: unes 5 hores.

Tornada cap a Terrassa: a partir de les dues (14 hores) de la tarda.

Vocal: Ferran B.

Notes:

• Pressupost: 5 € que s’hauran de donar al xofer del cotxe amb qui anem.

• Cal fer la inscripció entre els dies 5 d’octubre (primer dia) i 16 d’octubre (darrer dia) trucant per telèfon (només de 19 a 21 hores), via WhatsApp1 o correu electrònic al Joan Miquel (mòbil: 696 962 440 – correu electrònic: joanaznal@telefonica.net).

• Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional), beguda i un bon esmorzar. Recomanem tenir el Carnet Federatiu de la FEEC del 2016.

*Si utilitzeu el WhatsApp escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.