Palamós (del mar a les muntanyes)

VOCALIA DE MUNTANYA

Dissabte, 5 de maig de 2.018

Des d’Excursionistes.cat us convidem a una nova excursió pel massís de les Gavarres, en aquesta ocasió coneixerem el seu vessant maritim, ja que tindrem com a punt de sortida i arribada la vila de Palamós. Farem una sortida que des de el mateix nucli urbà de Palamós ens portarà al corb de les Gavarres per visitar el Santuari de Bell-lloc i el castell de Vila-romà. Continuarem fem via cap a l’antiga parròquia de Santa Coloma de Fitor que ens sorprendrà per la seva tranquil’litat i aïllament. Continuarem la nostra sortida cap al bonic poble de Mont-ras on abans d’arribar podrem veure les antigues mines de Galena. Des de Mont-ras ens dirigirem cap a la cala Castell on si el temps acompanya dinarem i farem un «banyet» i per últim resseguirem l’espectacular camí de ronda fins a Palamós. Esperem que us agradi.

Itinerari:

Palamós – Sant Joan de Palamós – Santa Maria de Bell-lloc – Castell de Vila-romà – Mas Ribot – Can Puig – Santa Coloma de Fitor – Mas Platja – Mas Petit d’en Platja – Coll de Vicenç – Mas Carrony – Mas Torroella – Coll de la Boqueta – Mines de Galena – Mont-ras – Torre Mirona – Platja del Castell – Cala s’Alguer – Punta de Sant Esteve – la Fosca – el Cap Gros – Palamós.

Distancia: 26 km             Desnivell: 265 m             Durada: 7h

Vocals: Pep Roca, Inés Valero i Jaume Pavón.

Joc i hora de la sortida: Hotel Don Candido de Terrassa a les 6h.

Desplaçament: Amb vehicles particulars els costos de benzina i peatges seran repartits entre els diferents ocupants del vehicle.

Inscripcions: Del 1/5 fins al 4/5 trucant al 636214880 de 17 h a 22 h.