PASSEJADA PER UN TRAM DE LA VIA VERDA DE GIRONA A OLOT

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 21 de Febrer del 2018

Descripció de la sortida: Us hem preparat una passejada per la comarca de la Selva, per poder visitar una quants poblets medievals gironins que es troben dins del recorregut del antic carrilet de Girona a Olot. Iniciarem la caminada a Bescanó, on esmorzarem i passant per  Bonmatí, Anglés i Cellera de Ter anirem fins a Amer. A Anglés procurarem fer una visita mes detallada  de la població, ja que hi han elements medievals en el casc antic molt intéressants.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobusos de Terrassa a les 7 del matí.

Desplaçament en autocar

Llargada de la caminada : Uns 18 Km.

Desnivell de pujada i baixada: 250 m

Duració de la caminada: unes 6 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 18 h.

Vocal: Jordi Posas

Notes:

Pressopost: Autocar 15 € (socis), 20 € (no socis)

Restaurant: 15 € (es pot menjar de sarró, pero cal dirho en el moment de fer la inscripció)

Cal fer la inscripció entre els dies 14 i 19 de Febrer del 2018. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si  utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge. Si algú anula una inscripció  després de la data de cloenda de la sortida, estarà obligat a fer front igualment al cost del autocar.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar(opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.

NOTA Es podrá optar per fer una caminada més curta, de 13 Km i un desnivell de 125 m.