Per la costa del Maresme de nit

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 24 de juny de 2016

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya o mixta, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de RENFE de Premià de Mar, des d’on ens dirigirem, sempre arran de costa, cap a les poblacions de El Masnou, Montgat, Badalona i Sant Adrià del Besòs. D’aquí, seguirem cap a l’interior de Barcelona pels carrils bicis de la ciutat. Uns 30km., tots ells planers. Pararem en algun lloc adient del recorregut per menjar quelcom.

* Lloc i hora de sortida: A la estació de RENFE de Terrassa a les 19:10 h. (el tren surt a les 19:15 h.), baixarem a Arc de Triomf sobre les 19:56 h., canviarem d’andana i agafarem un tren a les 20:04 h. que ens durà fins a Premia de Mar, on començarem a pedalar sobre les 20:33 h.

* Tornada: des de l’estació de Plaça Catalunya amb els FGC, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Arribada a Terrassa com a màxim a les 2:32 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, alguna cosa per picar i/o sopar i llum.

* Vocals: Xavi Oller.

* Pressupost: bitllets de tren d’anada i tornada.

* És obligatori fer la inscripció (fins el dijous 23 de juny) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció es una pedalada nocturna per la costa per donar la benvinguda a l’estiu.