Resseguint la costa central: Castelldefels-Barcelona

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 22 de juny de 2018

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Castelldefels. Des d’aquí i per carrils bici, anirem fins a la platja i resseguirem la línia de la costa fins a Gavà. Un cop superada aquesta població, ens endinsarem per l’interior del Parc Agrari del Baix Llobregat i anirem en direcció a l’aeroport. Creuarem tota la infraestructura fins al Prat del Llobregat i continuarem, travessant el riu, fins a Barcelona. Uns 40 km aproximadament, tots ells molt planers.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 19:30 hores. Agafarem el tren de les 19.44 h i baixarem a Barcelona-Sants per canviar al primer tren que ens porti fins a Castelldefels. Començarem a pedalar sobre les 21:15 hores.

* Tornada: en tren dels FGC des de Plaça Catalunya. Arribada a Terrassa, com a màxim, sobre les 02:45.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent, material per a possibles punxades i alguna cosa per picar. Pararem en algun lloc adient per sopar una mica.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: Bitllet de tren d’anada (3 zones)

* És obligatori fer la inscripció (fins el 21 de juny) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per la costa central.