SORTIDA MATINAL PER LA ZONA DE VACARISSES

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 24 d´Abril del 2019

Descripció de la sortida: Iniciarem la caminada en una zona propera a la plaça del Teix (zona del Restaurant) a on podem arribar amb els nostres cotxes particulars i els deixarem allà. Després d´una breu caminada, arribarem al coll de la Moreneta i tot seguit continuarem cap al cingle gros de Vacarisses des de on tenim unes magnifiques vistes de la zona de Montserrat i del mateix poble. Anirem cap al Serrat dels Ginebrons i passant just al costat de la antiga masía de Cal LLeonard anirem a veure el Salt de la Guineu, format pel torrent de les Vendranes. Amb una petita volta podrem veure també el sortidor-font de Cortopio. Continuarem el nostre camí, admirarem la masía de Les Vendranes i pel cami de les aigues, anirem cap a la Font del Roure Monjo, i per la carena del mateix Roure Monjo arribarem al nostre punt de inici de la caminada.Es una sortida circular.

Llargada de la caminada:10 Km

Desnivell positiu: 350m

Tornada cap a Terrassa a les 2 de la tarda aproximadament.

Vocal: Pep Villalba

Notes

Desplaçament en cotxes particulars

Sortida a les 7 del matí de la parada de autobusos de Terrassa.

Pressopost: 4 € ( que donarem al propietari del cotxe amb qui anem).

Cal fer la inscripció entre els dies 15 i 22 d´Abril del 2019. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.