Terrassa – El Prat de Llobregat pel Papiol i Sant Ramon

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte 16 de desembre de 2023

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de Terrassa-Estació del Nord de Rodalies. Pel Parc de Vallparadís anirem a trobar la riera del Palau, que seguirem aigües avall cap a Les Fonts i Rubí. Un cop aquí, anirem cap a l’Hospital General i per l’interior de Collserola, passant per la part baixa del turó de Can Barba i del Puig Madrona, arribarem a el Papiol. Aquí agafarem el camí del Llobregat fins a Sant Boi. Pujarem a Sant Ramon i, un cop dalt i després de gaudir de les vistes, baixarem per pista cap a Viladecans i fins al Prat.

Uns 50 km aproximadament, per pistes i camins arran de riu i rieres. La pujada més forta és l’ascens a Sant Ramon, tot i que prèviament n’hi haurà alguna per guanyar alçada a Collserola.

Podeu consultar la ruta al següent enllaç de wikiloc:

https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/sant-ramon-el-prat-154350481

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de Terrassa-Estació del Nord a les 08:30h. Esmorzarem pel camí.

* Tornada: en bici o en tren, des del Prat del Llobregat, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar i alguna cosa per picar. El dinar el farem en un restaurant del Prat de Llobregat, al final de la ruta, per celebrar conjuntament un nou any de sortides en bici. Si hi esteu interessats, dieu-nos-ho quan us apunteu. Us informarem de preus i menús més endavant per whatsapp.

* Vocals: Xavi Oller i Xavier Garriga.

* Pressupost: bitllet de tren de tornada (vàlid l’abonament recorrent de Rodalies).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de desembre) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges, la companyia i celebrar el Nadal.