Un recorregut entre els Vallès pels seus principals rius

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 17 de març de 2018

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Començarem el nostre itinerari a l’estació de Palautordera. Per camins rurals ens dirigirem cap a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor i baixarem pel torrent de Can Diviu fins a trobar la seva desembocadura, al riu Mogent. Passarem per l’interior de Llinars del Vallès i recuperarem el curs del riu anterior fins a la Roca del Vallès, resseguint també part de la Via Augusta. Continuarem pel parc fluvial del Mogent fins a trobar el riu Congost, moment en què tots dos formen el Besòs. Continuarem cap a Mollet i allà ens dirigiren cap a Santa Perpètua de la Mogoda. Per l’interior del polígon industrial de Santiga anirem a trobar el riu Ripoll, que remuntarem fins a Sabadell. Uns 50-55 km, la part del riu més planera que les  altres.

* Lloc i hora de sortida: Estació de Renfe de Terrassa a les 8.25 hores, el tren surt a les 8.36 h. Baixarem a l’estació de Montcada i Reixac-Manresa i canviarem a l’estació de Montcada i Reixac (línia de Girona) per agafar el tren que surt a les 9.21 h. Arribarem a Palautordera a les 9.54h.

* Tornada: al llarg de la tarda des de Sabadell.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades,  esmorzar i dinar de campanya.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: transport d’anada i tornada. Us sortirà a compte si compreu un abonament de 10 viatges (per a 10 persones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 15 de març) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de la zona a cavall de dos Vallès.