VISITA CULTURAL A BARCELONA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 14 DE FEBRER del 2018

Descripció de la sortida: En aquesta ocasió visitarem la denominada “CASA VICENS”. Aquesta va ser la primera obra de Gaudí, després d’obtenir el seu títol de arquitecte l’any 1878. La casa es va construir entre els anys 1883 i 1888. Va ser declarada bé cultural l’any 1969 i patrimoni de la Humanitat l’any 2005.

Lloc i hora de sortida: Al vestíbul de l’Estació del Nord del tren dels catalans a les 8 del matí. Cada persona que s’apunti a la sortida haurà d’anar amb el seu propi bitllet de tren de 3 zones.

Aquesta sortida, per imperatius de la organització de les visites a la Casa Vicens, queda limitada a 20 persones, que com sempre s’apuntaran per rigorós ordre d’inscripció.

L’horari de la nostra visita a la Casa Vicens es de les 10h fins a les 11.45h

Després de la visita es farà una passejada a la zona de Diagonal/Passeig de Gràcia per gaudir de la contemplació d’altres edificis singulars, i tot seguit fins a la Plaça Urquinaona, lloc on es troba el restaurant on es farà el dinar.

Vocal : Josep Alemany

Pressupost: 17 € . Preu de la visita guiada. Dinar apart opcional: 15 €. Els desplaçaments no estàn inclosos en aquest pressupost.

Cal fer la inscripció entre els dies 2 i 12 de Febrer del 2018. La inscripció es pot fer trucant per telèfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrònic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Al fer la inscripció a la sortida cal també indicar si la persona es quedarà a dinar amb el grup o no.

S’ha previst l’arrivada als voltants de la Casa Vicens amb temps per esmorzar a Barcelona abans de la visita.

Si alguna persona anul·la la visita més tard del dilluns  día 12, haurà de pagar igualment el cost dels 17€ de l’entrada.

NOTA IMPORTANT. Es obligatori al fer la inscripció, indicar si la persona que s´inscriu es vol quedar a dinar amb el grup, o contràriament, al acabar la visita a la Casa Vicens, abandonarà el grup de excursionistes.cat