Volta per Barcelona a la nit

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 19 de gener de 2018

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de Sants. Pedalarem per la zona de Montjuïc, el Poble-sec i Ciutat Vella. També passarem per la zona del port Vell i la Barceloneta, per creuar part de l’Eixample i remuntar la Diagonal fins al centre neuràlgic de la ciutat.  Uns 25 km aproximadament, tots ells per l’interior de la ciutat. Pararem en algun lloc adient per menjar alguna cosa. Consulteu la ruta a:

https://ca.wikiloc.com/rutes-cicloturisme/barcelona-illuminada-5531373

*  Lloc i hora de sortida: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 19:50 hores. Agafarem el tren que surt a les 20:00 hores i baixarem a l’estació de Sants, on començarem a pedalar sobre les 21:00 hores. És aconsellable desplaçar-se de manera esglaonada per no saturar el tren.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Plaça Catalunya a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Arribada a Terrassa, com a màxim, sobre les 02:30 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, alguna cosa per picar i/o sopar i llum.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllets de tren d’anada i tornada (3 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el dijous 18 de gener) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per l’interior de Barcelona.