10ª etapa: Parador de Sau-Vilanova de Sau-Tavertet

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 10 de març de 2024

Distància: 16,3 km.

Desnivell positiu: 888 m.

Desnivell negatiu: 550

Dificultat: Alta.

Itinerari previst i dades d’interès:

Ens trobem davant d’una de les autèntiques etapes reines del Camí de l’Abat Oliba. Arribats al Parador de Sau, iniciarem aquesta desena etapa al pàrquing situat al Coll de Terrades, seguirem el camí per la Roca Roja, Turó de Terrades, Turó de la Casa Nova, Costa del Villar, Font de Santa Margarida, Puig del Far, Roca Falconera, Puig de Casadevall, VILANOVA DE SAU, Can Vallclara, Passeig de Jacint Verdaguer, Plaça de Serrallonga, Carrer de Santa Marta, Plaça Major, Església de Santa Maria, Torrent de la Polleda, creuarem la carretera N-141-D, La Coromina, La Corranda de les Tallades, El Portet, Mas Francesc, Les Cases dels Enginyers, Baixada a la presa del Pantà, per la llarga escala que hi trobem (474 esglaons) Presa de Sau, Camí de Sau a Rupit, Hotel de la Riba, Mas de la Riba, inici de la dura pujada dels Cingles de Tavertet, TAVERTET, Carrer del Castell, Carrer del Mig, Plaça Major i Església de Sant Cristòfol.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

Tornada: al llarg de la tarda.

– Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

– Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

– Pressupost: cost de l’autocar socis 20€ / no socis 25€ (només autocar), els menors de 18 anys, 7€. Els associats/des a l’atur i amb una antiguitat mínima d’un any 15€.

– El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places.

– Data límit per fer les inscripcions: dijous 7 de març  o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

– Inscripcions i més informació: al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

Cal ser conscients de la dificultat de l’etapa, tant pel seu desnivell de pujada com pel desnivell de baixada.

 

http://excursionistes.cat/wp-content/uploads/2023/04/logo-cami-de-sant-jaume-175x175.jpg