11ª etapa: Tavertet-Cantonigròs-L’Esquirol

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 21 d’abril de 2024

Distància: 17,250 km.

Desnivell positiu: 368 m.

Desnivell negatiu: 553 m.

Dificultat: Fàcil-mitjana.

Itinerari previst i dades d’interès:

TAVERTET, Situats a la Plaça Major de Tavertet i davant de l’església dedicada a Sant Cristòfol donarem inici a l’onzena etapa del cicle dedicat a l’Abat Oliba. Seguirem pel carrer de Galceran Sacosta, Camí de Rupit a Tavertet; resseguint part de la cinglera; Mirador de Tavertet, Collsavena, Camí de Rajols, Camp de l’Arbona, L’Horta de l’Avenc, Font de l’Abeurador, L’Avenc, Pla Boixer, Mirador del Silenci, Rajols, Collet de Rajols, Racons de l’Avenc, El Pedró de Rajols, Muntanya del Perer, Collet de les Graus, Dolmen de la Font de la Vena, Serra de Coll Sesviles, Camí de Cantonigròs a la Cau, Coll Sesviles, Puig d’Urri, Pla d’Ardura, els Xalets Suïssos, Torrent de Balà, Cementiri de Cantonigròs, CANTONIGRÒS, Església de Sant Roc, Camí Ral de Vic a Olot, Camí de la Foradada, Les Fontiques, La Comellassa, Pla del Campàs, L’ESQUIROL, Carrer del Pont, Pont de la Gorga, Carrer Major, Plaça Major, Carrer de Sant Bartomeu i Església de Santa Maria on donarem per finalitzada la sortida.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

Tornada: al llarg de la tarda.

– Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

– Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

– Pressupost: cost de l’autocar socis 20€ / no socis 25€ (només autocar), els menors de 18 anys, 7€. Els associats/des a l’atur i amb una antiguitat mínima d’un any 15€.

– El desplaçament es farà amb un autocar de 60 places.

– Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 d’abril o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

– Inscripcions i més informació: Per whatsapp al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

Si el temps i les condicions metereològiques ens ho permeten ens acostarem a veure el Salt i el Molí de la Foradada.

http://excursionistes.cat/wp-content/uploads/2023/04/logo-cami-de-sant-jaume-175x175.jpg