12ª etapa: L’Esquirol-Sant Pere de Torelló

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 19 de maig de 2024

Distància: 14,000 km.

Desnivell positiu: 321 m.

Desnivell negatiu: 393 m.

Dificultat: Fàcil-mitjana.

Itinerari previst i dades d’interès:

L’ESQUIROL, Iniciarem la nostra caminada a la benzinera d’entrada al poble situada a la carretera C-153, continuarem pel Torrent de la Guàrdia, Carrer Major, Plaça Major, Carrer de Sant Bartomeu, Església de Santa Maria, Coll Sagorga, Carretera dels Quatre Camins, Puigsaguàrdia, Coll de Boix, Plans del Feu, El Feu, Casa Nova del Feu, Grau del Feu, Serrat de la Creu, La Cavorca, Campdoba, Coma de la Vola, Serrat de la Bassa, Graons del Rei, pas sota la C-37, Clos de la Partió, Baga de Morelles, El Fornés, Pla de Morelles, Sot dels Tres Pollancres, Pla de Moles, Pont de la Riera, Casa de colònies Molí de la Riera, SANT PERE DE TORELLÓ, Església de Sant Pere, Carrer Josep Badrena, Plaça de Monssèn Cinto, Avinguda Pau Casals, Plaça del Doctor Montmany, Avinguda Joan Maragall i Cabana del Pascual on donarem per finalitzada la sortida.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

Tornada: al llarg de la tarda.

– Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

– Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

– Pressupost: cost de l’autocar socis 20€ / no socis 25€ (només autocar), els menors de 18 anys, 7€. Els associats/des a l’atur i amb una antiguitat mínima d’un any 15€.

– El desplaçament es farà amb un autocar de 59 places.

– Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de maig o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins diumenge abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

– Inscripcions i més informació: Per whatsapp al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.

http://excursionistes.cat/wp-content/uploads/2023/04/logo-cami-de-sant-jaume-175x175.jpg