13ª etapa: Sant Pere de Torelló a Santa Maria de Besora

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 22 de setembre de 2024

Distància: 11,81 km.

Desnivell positiu: 783 m.

Desnivell negatiu: 543 m.

Dificultat: Etapa exigent. Veure la gràfica amb els desnivells.

Itinerari previst i dades d’interès:

Després d’unes ben merescudes vacances retornem els nostres passos al Camí de l’Abat Oliba i el reprendrem allà on el vam deixar, a la bonica població de SANT PERE DE TORELLÓ. Una vegada situats a la plaça de Mossèn Cinto ens posarem en marxa, seguint per la Font del Pinyol, Carrer de Bellmunt, Coll del Pedronet, Coll de l’Hostal del Mal Govern, Camí de Sant Pere a Bellmunt, Pedró de la Verge de Montserrat, Font Vidranesa, l’Alzina Grossa, Collet de les Alades, Santuari de la Mare de Déu de Bellmunt, Coll d’Hi-era-de-massa, Quintans de Bosquetell, Collet de Bosquetell, Salt del Mir, Resclosa del Mir, Camí de Sant Quirze de Besora al Mir, El Mir, El Graell, Collet de les Pedregoses, Camí de l’Adam a la granja de les Pedregoses, Font dels Cirers, L’Adam, SANTA MARIA DE BESORA, Pavelló municipal, Ajuntament de Santa Maria de Besora, Passeig del Pla de Teia, Església de Santa Maria punt i final de la nostra sortida.

Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Futbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

Tornada: al llarg de la tarda.

– Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

– Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

– Pressupost: cost de l’autocar socis 20€ / no socis 25€ (només autocar), els menors de 18 anys, 7€. Els associats/des a l’atur i amb una antiguitat mínima d’un any 15€.

– El desplaçament es farà amb un autocar de 59 places.

– Data límit per fer les inscripcions: dijous 19 de setembre o abans en cas de quedar exhaurides les places. Si alguna persona inscrita es dóna de baixa el mateix dijous abonarà el 50% del cost de l’autocar i a partir de divendres i fins el dia de la sortida abonarà el 100% del cost establert de la plaça de l’autocar.

– Inscripcions i més informació: Per whatsapp al telèfon 646615016 o al correu electrònic: amicscamisantjaume.terrassa@gmail.com

Observacions:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran      les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.