14ª etapa: De Balaguer a Corbins (Camins de St Jaume per la Cedanya i el Segre)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Diumenge, 21 d’octubre de 2018

Itinerari previst (Distància: 18,5 km) :

BALAGUER, Plaça Mercadal, Ajuntament de Balaguer, carrer del Miracle, Av. D’Àngel Guimerà, Comissaria Mossos d’Esquadra, creaurem la C26 per un pas soterrani, Torre del Cosme, Cabana de l’Amador, Torre de Cobillas, Torre de Binèfar, Torre del Ros, Torre de Reguer, Torre de les Eres, Camí de la Primera Marrada, Granja de Perestany, Torre de l’Andorrà, Torre del Profitós, Ermita de Santa Maria de les Franqueses, Cabana dels Ciris, Camí de l’Horta d’Avall, Torre del Xeu, Torre de Dolcet, Torra de Moles, Torre de Baldomar, Torre Pixolí, Mas de Padrí, Cobert del Josa, Torre de l’Escrivà, Camí dels Sots, Pont sobre el riu Farfanya, MENÀRGUENS, Crta. LV9224, carrer del Raval, carrer Major, plaça de l’Església, Església de Sant Vicent, plaça de l’Empit de la Vall, Av. De la Sardana, Av. De la Santa Creu, Camí del Molí Vell, Los Quitis, Sèquia de Menàrguens, Camí de l’Algar, careuarem la C12 per un pas deprimit, TORRELAMEU, carrer Vilanova de la Barca, carrer Pintor Viladrich, plaça de la Creu, carrer de la Creu, plaça de l’Església, Església de la Mare de Déu de l’Assumpció, carrer de la Nòria, Sèquia de Torrelameu, resseguirem la carretera LV9224, creaurem el pont de Corbins sobre la Noguera-Ribargorçana, la Sèquia Gran i entrarem a CORBINS, seguirem pel carrer del Riu fins a la plaça de la Sardana on donarem per finalitzada la sortida.

DIFICULTAT: Fàcil.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 18 d’octubre o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Novembre de 2018 (Corbins a Lleida). Al finalizar l’etapa farem una visita guiada; amb els Companys i companyes que s’apuntin; al Castell de Gardeny.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.