Tibidabo i Collserola (Excursió Nocturna)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Tibidabo i Collserola

Divendres, 6 de novembre de 2015

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a Sarrià. Sortirem de l’estació pel passeig de la Bonanova i anirem fins a l’avinguda del Tibidabo, on començarem a enfilar cap al cim de la muntanya. Passarem pel passeig de les aigües i remuntarem fins al parc d’atraccions. Baixarem cap al Vallès passant prop de la zona protegida de la Font Groga i, a continuació, per Can Cerdà, Can Coll i fins a Cerdanyola del Vallès. Seguirem la riera de Sant Cugat per arribar a l’estació de Cerdanyola o Sant Cugat, lloc on donarem l’itinerari per finalitzat. Uns 20-25 km aprox. amb fortes pujades a l’inici (fins al Tibidabo) i fortes baixades cap a Cerdanyola.

* Lloc i hora de sortida: a l’estació dels FGC de Terrassa Rambla a les 19:30 hores. Agafarem el tren que surt a les 19:32 hores i baixarem a l’estació de Sarrià a les 20.04 h, moment en què començarem a pedalar.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Sant Cugat, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Si anem molt bé de temps, podrem agafar l’últim tren de Rodalies Renfe a l’estació de Cerdanyola del Vallès, que passa ales 0.20h.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Farem una petita parada per sopar a dalt el Tibidabo.

* Vocals: Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren d’anada fins a Sarrià (3 zones) i de tornada des de Sant Cugat o Cerdanyola (2 zones).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 5 de novembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per l’interior de Collserola.