CIMS COMARCALS: Turó de l’Home i Les Agudes

VOCALIA DE MUNTANYA
CICLE CIMS COMARCALS

 “TURÓ DE L’HOME” (Vallès Oriental) i
“LES AGUDES” (La Selva).

Diumenge, 8 de Novembre:

Des de Excursionistes.cat i dins el cicle de Cims

Comarcals ús conviden a gaudir d’una excursió de tardor pel Parc Natural del Montseny. Concretament el nostre objectiu és fer els cims del “Turó de l’Home” (Vallès Oriental 1.708m) i “Les Agudes” (La Selva 1.705m). Farem una bonica travessa de muntanya començant al pantà Santa Fe, passarem per la Font de Passavets per tot seguit gaudir de l’Aveteda del Turó de l’Home. Seguidament arribarem al cim del Turó de l’Home el nostre primer objectiu, amb les seves fantàstiques vistes sobre el Vallès i Les Guilleries.

Resseguirem la carena fins al cim de Les Agudes el segon objectiu del dia amb les seves vistes sobre Osona. Seguidament baixarem amb conte fins al coll de Sant Marçal i ja que com ens agrada la muntanya i com no hi a dos sense tres. Des de el coll de Sant Marçal pujarem fins al mític cim de Matagalls (1.696m) per a després de disfrutar de les vistes baixar fins al poble de Viladrau passant per Sant Segimon.

*Itinerari: Pantà de Santa Fe, Font de Passavets, Turó de l’Home 1.708m, coll de Les Agudes, Les Agudes 1.705m, coll de Sant Marçal, coll Pregon, Matagalls 1.698m, coll Saprunera, Sant Segimon, Mare de Déu de l’Erola,

*Distancia: 25km *Desnivell: 850 (acumulat) *Temps: 6h (sense parades)

*Joc i hora de la sortida: Hotel Don Candido de Terrassa a les 6h.

*Vocals: Inés Valero, Pep Roca i Jaume Pavón.

*Desplaçament: Amb autocar, en el cas de ser poca gent u farem amb
vehicles particulars.

*Inscripcions: Del dia 1/11/15 fins al 5/11/15 trucant al 636214880 de 22:15h a 23:45h.