2ª etapa: Castellgalí a Manresa

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Camí de l’Abat Oliba

Diumenge, 19 de març de 2023

Distància: 13 km.

Dificultat: moderada.

Segona de les etapes d’aquest interessantíssim cicle que ens han de portar des del monestir de Montserrat a Sant Martí de Canigó.

Itinerari previst:

Arribats a Castellgalí, ens acostarem a l’Ajuntament de la vila i ens dirigirem al nucli antic de la població pel carrer de Sant Antoni, Església de Sant Miquel, Camí Ral de Manresa, Cal Casajoana, C55, el Molí Nou, la Caseta, Riera de Cornet, Monòlit, Camí del Cornet, Cal Cornet, l’Oller Vell, Camps de l’Oller, Torrent de l’Oller, Mil.liari, Cal Torrents, la Masia Nova, el Setó, Granges Jou, Torre Magola, Riera de Rajadell, Raval dels Corrons, Horts de les Barraques, Ca l’Huguet, Cal Sastre, Torre Oliva, Santa Caterina, Camí de la Torre de Santa Caterina, Jaciment arqueològic, Torre de Santa Caterina, Casa Sancho, creuarem les vies de RENFE per un pas elevat, Pont Vell sobre el riu Cardener, Capella de Sant Marc, Santuari de la Cova de Sant Ignasi, carrer de Sant Bartomeu, Mare de Déu del Pòpul, Plaça Major, carrer Sobrerroca, Plaça de Sant Ignasi, Capella del Rapte i Arxiu Històric de la ciutat.

Acabada la caminada farem una guiada per recòrrer els elements més emblemàtics de Manresa.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:50 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 7:00 AM

* Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Isidre Isern i Ramón Aranda.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de març o abans, en cas de quedar exhaurides les places.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com o andreualcaraz@gmail.com

OBSERVACIONS:

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. En tot moment es respectaran les indicacions dels vocals de la sortida. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.