2ª etapa: Les Mallorquines-Hostalric (20 km. Aproximadament)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: GIRONA-MONTSERRAT
Diumenge, 18 de desembre de 2016
DIFICULTAT: BAIXA
Aquest cicle; el qual van iniciar el passat mes de març; ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins  Montserrat.
Itinerari previst:
Sortint de Les Mallorquines passarem per Can Barretó Nou, Can Pruna, Can Belladona, Can Benet (a la nostra esquerra ens quedarà el Bosc de Can Severí), Can Terrers, creaurem la via del tren, l’Estany de Sils, la Sèquia de Sils, Torre Marata, Can Torrent, recorreguts uns 8 km. arribarem a MAÇANET DE LA SELVA on visitarem l’església de Sant Llorenç. Sortirem de la vila pel carrer de Sant Sebastià,  seguirem per Can Roure, Can Martí de la Pineda i Turó de Sant Jordi amb el Castell de Torcafeló, Coll del Rei de la Cendra, Can Manescal, Ca l’Ametller, creaurem de nou la via del tren i el Rierot de Martorell davant de Can Santos, Pla de Can Ros, Pou de glaç de Can Buscatells, Pont de la Riera de Santa Coloma, ja a les afores d’Hostalric, passarem per la rotonda de l’Hostal de la Figa (sector de Collformic), 2ª rotonda (carrer del Plàtan), carrer de la Selva, 3ª rotonda (Avinguda del Coronel Estrada), ja a HOSTALRIC passarem per la Torre del Convent, Ajuntament, Torre dels Frares, Plaça i Torre del Bous, Carrer Major, Torre i Portal de Barcelona. On donarem per finalitzada la sortida.
Aprofitem per desitjar-vos un Bon Nadal i una bona entrada d’any.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.
* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.
* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.
* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.
* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 17 de març o abans, en cas de quedar exhaurides les places
* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com
Propera etapa: Gener 2017 (Hostalric-Santa Maria de Palautordera)
L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.