2ª etapa: L’Espluga de Francolí-Solivella

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Ruta del Císter

Diumenge, 20 de març de 2022

Distància: 14,2 km. Dificultat: fácil

Itinerari previst:

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, Església Nova de Sant Miquel, Església Vella de Sant Miquel, Ajuntament, Carrer Major, Carrer de la Font, Passeig de Josep Maria Rendé, creuarem les vies del tren, Crta. N-240, Pla del Valentí, Granja de Cal Roc, creuarem l’AP2, Camí del Mas de Fons, Mas de Fons, La Font de l’Heura, creuarem la crta. TV-2336, Mas de Boquer, Camí de la Font de l’Abella, Mas de la Bojona, Mas del Castell, Lo Mas dels Frares, Mas del Sala, Mas d’en Llord, Camí de Montblanquet, Els Argelaguers, L’Arravaló, farem la nostra entrada a BLANCAFORT, Carrer de Verdaguer, Església de Sta. Maria Magdalena, Castell de Blancafort, Ajuntament, Molí de Cal Sala, Carrer de la Sort, El Collet, Camí de les Ricofes, Mas del Cara, Camí del Cementiri, Plaça Vella, SOLIVELLA, Ajuntament, Carrer Major, Plaça de Sant Joan, Castell de Solivella.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:40 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 6:50 AM

. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 17 de març o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com o andreualcaraz@gmail.com

OBSERVACIONS:

Caldrà observar en tot moment les normes establertes per les autoritats sanitàries i fer ús de la mascareta al pujar a l’autocar. S’aconsella participar a la sortida amb la pauta de vacunació anti_COVID completa.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.