2a Etapa: PORT DE LLANÇÀ – PORT DE LA SELVA

VOCALIA SENDERS 2008

ELS CAMINS DE LA MEDITERRÀNIA 2022
PORTBOU – LES CASES D’ALCANAR

Dissabte, 26 de març de 2022

En el transcurs de la nostres caminades anirem alternant el GR-92 amb Camí de Ronda, el qual va vorejant la preciosa i espectacular Costa Brava. Aquest entorn té un encant especial per a practicar l’excursionisme degut, entre d’altres coses, al fet de poder caminar per les platges, cales i caletes d’aigües cristal·lines, un xic amagades, així com la contemplació del tresor paisatgístic que ens ofereix tota la costa.

L’inici d’aquesta etapa començarà al Port de Llança en direcció al Port de la Selva, aquesta part del camí és un dels més espectaculars i fàcil de fer, ja que a diferència de l’anterior etapa, aquesta té molt poc desnivell. Durant tot aquest tram anirem vorejant el mar entre platges, cales i paisatges plens de bellesa.

Itinerari previst:

Port de Llançà (5 m) El Castellar (35 m) Platja de la Gola (5 m) Platja de les Carboneres (5 m) Platja de l’Embarril (5 m) platja del Morer (5 m) Platja de les Titarolites (5 m) Punta de la Farella (20 m) Platja de la Farella (5 m) Platja de les Tonyines (5 m) Platja del Molló (5 m) Platja del Cau de Llop (5 m) Punta d’en Feliu (20 m) Platja de Cap de Bol (15 m) Platja d’en Vaques (5 m) Punta i Far de s’Arenella (25 m) Cala la Musclera (5 m) Platja Colomera (5 m) Platja Port de la Vall (5 m) Punt de Cap de Terra (10 m) Platja d’en Pere Esteve (5 m) Platja dels Capellans (5 m) Platja d’en Rabés (5 m) Platja del Bell Repòs (5 m) Port de la Selva (10 m).

Distància: 10,447 kilòmetres.

Vocals: Núria Arnan, Isidre Isern i Antònia Roman.

Sortida: a les 07:00h del matí davant del camp de futbol del Terrassa. A les 07:10h davant del Mercadona de la Rambla.

Import de l’autocar: socis 17 euros / no socis 20 euros.

Inscripcions: al telèfon 649 425 011 (vespres) i al WhatsApp del grup, abans del 19 de març.

Notes:

– El desplaçament es farà en un vehicle de 60 places.

– En el cas d’exhaurir-se les places, es donarà per tancada la llista d’inscrits.

– Tots els que estiguin inscrits tenen el deure de pagar l’import de la seva plaça d’autocar.

– L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants durant l’etapa programada.

– El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena de les normes donades pels guies, a més de les anunciades, si s’escau, a l’inici de cada sortida.

També us recordem que hem de prendre un seguit de mesures anti-covid  per tal de fer les sortides el màxim de segures possible:

-Tenir les pautes de vacunació completes, per responsabilitat i solidaritat amb el grup.

– Ús obligatori de màscara, ben posada amb el nas dintre, a l’autocar, al llarg de tot el viatge.

– Distància de seguretat entre les persones quan no es porti la màscara posada.

– Sentit comú en tot moment.