3ª etapa: L’Albiol a Prades

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: Camí de Sant Jaume de Tarragona a Mequinenza

Diumenge, 20 d’octubre de 2019

Distància: 15 km.

Desnivell positiu: 500 m.

Dificultat: moderada

Itinerari previst:

L’ALBIOL, Església de Sant Miquel, carrer Mont-ral, La Creueta, pujada i volta al Castell de L’Albiol, Camí de l’Albiol a la Mussara, Les Torratxes, Font del Grauet, Pla del Bosc, creuarem la crta. TV-7045, Camí dels Motllats (a la nostra dreta el Puig de la Torre), Coll de la Creu del Pastor Nogués, Serra de la Mussara, Los Clots de Joan Pau, Tomb de la Font de l’Oliva, Camí de Reus, Colleró de la Tina, Creu Trencada, Rocatallada, Pla de l’Ermitanet, Coll de Capafonts, creuarem la crta. TV-7041, resseguirem uns metres; amb molta precaució; la crta. T-704, abans d’arribar al punt quilomètric 34 agafarem un corriol a la nostra dreta, muntanyes de Prades, Pla dels Birimbins, Comallarga, farem la nostra entrada a PRADES pel carrer de la Conca de Barberà, Camí dels Horts, Plaça de Sant Roc, Portal de Prades, Plaça Major i església de Santa Maria la Major.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 17 d’octubre o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Prades a Ulldemolins, novembre 2019.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.